top of page

We Are Coming

SOON

What we do

Het allerleukste aan je interieur vormgeven, is dat er ontelbare mogelijkheden zijn. Maar die brede waaier aan keuzes maakt de zoektocht er niet altijd makkelijker op.

 

Als interieuradviseur ga ik samen met jou op zoek naar het interieur dat helemaal bij jou past. Welke kleuren brengen je helemaal tot rust of geven je net energie? Welke materialen zorgen voor warmte en gezelligheid in huis? Waar heb je verlichting nodig en welke lampen kies je dan best? En hoe zet je met het juiste meubilair en raamdecoratie de kroon op het werk?

 

Alles begint met een indelingsplan van de ruimte. Dit plan vormt de basis van jouw interieur en het canvas waarop we vervolgens de juiste kleuren aanbrengen en het gepaste meubilair plaatsen. Met zorgvuldig uitgekozen details en accessoires zorgen we voor de finishing touch.

 

Ook voor het ontwerp van maatwerk kan je bij mij terecht. Voor het uitwerken van de ontwerpen werk ik samen met de beste vakmensen: stuk voor stuk specialisten waar ik goede ervaringen mee heb. Ben je op zoek naar een technisch of bouwkundig ontwerp? Dan verwijs ik je graag door naar een interieurarchitect.

 

Heb je interesse in interieuradvies op maat? Tijdens een eerste kennismaking luister ik graag naar jouw wensen en leg ik mijn werkwijze uit. Daarna bezorg ik je een vrijblijvende offerte.

Contact 

Zit je in de tussentijd met vragen over de reeds afgewerkte projecten
twijfel niet om een e-mail te sturen 

Bedankt voor je bericht

bottom of page